sunnuntai 1. elokuuta 2010

Ella panfus!

Moi Tänää oli Ella panfus!Jippiiii!Yyeah!Jee!Nnäin anskumurun.Näin Anskumurun,Ellan jne.Jenkkulle: Huomenna tulee ehkä Max mee ekalle serverille se saattaa olla.T.Elli.(toi oli Jenkulle ja toki muutkin saa lukee sen ;) )

3 kommenttia:

  1. Mitä meinasit tolla "ekalla serverillä"? Siis tarkotit Bollylandia, Bollywoodya vai Kidspandaa, sillä enkana serverinä on aina se, missä on eniten pandoja. Kerro mulle pliis mille serverille se tulee! MIHIN AIKAAN ELLA OLI TÄNÄÄN PANFUSSA? Kerro mulle pliis, mä en nähny sitä :( Ja mä haluun pyytää sitä uudestaan kamuks ku se poisti mut YHYY! :'( EI OO KIVAA!

    VastaaPoista
  2. moi elli sul on tosi kiva blogi ja laitoin itteni lukiaks sun blogiin ja aattelin et voisit laittaa ittes mun blogini lukiaks ja tosi kiva ku oot nähny ellan yhyy mä en nähny sitä. mut oon nähny ellan 4 kertaa ja maxin 1 VAIN! mut tää blogi on aivan ihana ja tää tausta oli mulla ennen mut vaihoin sen. siit maxist niin olintänään sen kaa samasa sernerisä mut en päässy sen luo kuten ei moni muukaan... ja voisitko käyä kattoon munki blogii ja laittaa ittes lukiaks blogin nimi on Musi pandan blogi =)

    VastaaPoista
  3. musi voitko olla mun lukijani ja mä oon sit sun ja elli käy laittaa ittes lukijakseni ku mä laitan itteni!

    VastaaPoista